vidaXL 90841

vidaXL 90841

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2022-09-29): 16261.00

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Hálózsák

Husky Musset -3 °C Hálózsák 24 546 Ft Husky Musset -3 °C BOLL Quark+ (SF) Hálózsák 47 460 Ft BOLL Quark+ (SF) Husky Ladies Motion -20 °C Hálózsák 45 170 Ft-tól Husky Ladies Motion -20 °C Trimm Highlander -20 °C 195 cm Hálózsák 23 690 Ft-tól Trimm Highlander -20 °C 195 cm

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Hálózsák formája Múmia alakú
Kapucni Van
Méret 175 x 70 cm
Tömeg 1 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ez rendkívül jól hőszigetelő múmia hálózsák kifejezetten gyermekek és tinédzserek számára lett tervezve, hogy melegen tartsa őket túrázáskor, kempingezéskor vagy utazáskor. Kiváló minőségű anyagokból készült, így időtálló, puha és kényelmes. Vastag bélésének hála különösen alkalmas alacsony hőmérsékletben történő használatra. Ez a csúcsminőségű hálózsák 2 utas cipzárral lett felszerelve, amely teljesen lehúzható. A múmia alakzat melegen tartja és megvédi a teljes testet. Kis méretűre összecsomagolható, a hozzátartozó hordtáskába pedig kényelmesen elpakolható és hordozható. Ez a praktikus, tetszetős és kiválóan hőszigetelő hálózsák minden kültéri tevékenységhez ideális. A küldemény 1 db hálózsákot és 1 db hordtáskát tartalmaz.

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.