vidaXL 90837 Set (2pcs)

vidaXL 90837 Set (2pcs)

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!
Legutolsó ismert ár (2022-09-29): 15171.00

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Hálózsák

High Peak Patrol Hálózsák 14 490 Ft High Peak Patrol High Peak Ranger Hálózsák 11 990 Ft High Peak Ranger Mivardi New Dynasty Hálózsák 61 741 Ft Mivardi New Dynasty SPARTAN Envelope 200 Hálózsák 8 500 Ft-tól SPARTAN Envelope 200

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 0 Ft

Termékleírás
Hálózsák formája Téglalap alakú
Kapucni Nincs
Méret 165 x 75 cm
Tömeg 0.7 kg

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ezekben a nagyméretű, könnyűsúlyú, téglalap alakú hálózsákokban még több szabad helye lesz kinyújtózni alvás közben. Egyedülálló kivitelezésüknek hála ezek a hálózsákok könnyebbek és strapabíróbbak társaiknál. Oldalcipzárral lettek felszerelve, így teljesen szétnyithatóak, ezért paplanként is használhatók. A hozzátartozó hordtáskákba kényelmesen elpakolhatóak és hordozhatóak. Ezek a kiválóan hőszigetelő és szélnek ellenálló hálózsákok mindig melegen tartják. A hordtáskák moshatóak. Ezek a kiváló minőségű hálózsákok ideálisak kempingezéshez, túrázáshoz, utazás közben és egyéb kültéri tevékenységekhez. A küldemény 2 db hálózsákot és 2 db hordtáskát tartalmaz.

Így is ismerheti: 90837 Set 2 pcs, 90837Set2pcs, 90837 Set (2 pcs)

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.